Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

#01. Video diary

Δεν είναι λίγες οι φορές που ψάχνοντας στο Youtube για κάποιο βίντεο τελικά καταλήγεις να παρακολουθείς εντελώς άσχετα βίντεο με αυτό που αρχικά ήθελες να δεις, μιας και το ένα βίντεο σε οδηγεί σε ένα άλλο και αυτό σε κάποιο άλλο και τέλος -αν θέλεις-, δεν έχει αυτή η διαδικασία. Με τον τρόπο αυτό πολύ συχνά βλέπεις διάφορα αρκετά ενδιαφέροντα βίντεο (μιας και οι δεξαμενές του Youtube και άλλων παρόμοιων sites είναι απύθμενες), τα οποία θα ήθελες να τα μοιραστείς με άλλους, όμως από την άλλη δεν είναι τόσο σημαντικά για να αποφασίσεις να τους αφιερώσεις ένα ολόκληρο post. Για τον λόγο αυτό σκέφτηκα να δημιουργηθεί αυτό το blog στο οποίο οι συμμετέχοντες θα λειτουργούν σαν μια παρέα όπου θα μπορούν να αναρτούν βίντεο, εντελώς ελεύθερης θεματολογίας, τα οποία νομίζουν ότι θα ήταν ενδιαφέρον να τα παρακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. Μαζί με την ανάρτηση του κάθε βίντεο προτείνεται να υπάρχει και μια πολύ σύντομη περιγραφή του (αλλά και εκτενέστερη αν κάποιος το επιθυμεί) για μεγαλύτερη ευκολία παρακολούθησης.

Εύχομαι να υπάρξουν και αρκετοί άλλοι που θα το βρουν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν. Αν κάποιος πάντως επιθυμεί να γίνει μέλος του blog ας μου στείλει ένα mail ή ας αφήσει την διεύθυνση του δικού του mail σε ένα σχόλιο για να του αποσταλεί πρόσκληση.

Το πρώτο video με το οποίο θέλω να ξεκινήσει το blog την πορεία του είναι χωρίς δεύτερη σκέψη για 'μενα το video clip των Rage against the machine “Freedom” από τον πρώτο τους ομώνυμο δίσκο. Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή του καθενός που είναι ιδιατέρως ξεχωριστές και τις οποίες για διάφορους λόγους θα τις θυμάται για πάντα. Μια τέτοια στιγμή για ‘μένα ήταν το ’93 (ή το ’94), όταν είδα για πρώτη φορά αυτό το video clip…


Rage against the machine
“Freedom”

9 σχόλια:

Zpi είπε...

Καλά με τέτχοιο ποδαρικό η επιτυχία είναι βέβαιη.
Long live

Rage rulezzz

Erwtas Stomaxhs είπε...

Συμφωνώ καταρχάς με τον προλαλήσαντα!

Και κατα δεύτερον ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση φίλε!

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

@Zpi τιμή του blog, καλύτερο δώρο δεν μπορούσες να κάνεις!
(Γιατί όμως δεν δέχτηκες την πρόσκληση;)

Για όσους δεν το γνωρίζουν, ο Ζpi ξέρει από καλά ποδαρικά. Έχει ανοίξει blogs και blogs...

Πάντως με αυτό το post απάντησα -λιγάκι- και στην πάσα που μου έστειλες στο δικό σου blog για να γράψω ποια τραγούδια με κάποιο τρόπο με έχουν σημαδέψει.
:)

@φίλε erwta stomaxh εσύ δεν θα συμμετείχες; Ήσουν ο πρώτος άλλωστε που πήρε την πρόσκληση!
:)

Dr_MAD είπε...

Μετά τιμής μου αποδέχομαι την πρόσκληση, μόνο που εγώ στο YouTube αναλώνομια σε ώρες αναζητήσεων πάνω σε αντικείμενα της δουλειάς μου. Θα στέλνω εδώ όσα ιατρικά videos έχουν κάτι να πουν, αλλά και μουσικά και χαβαλεδιάρικα.

Καλη Χρονιά με Υγεία σε όλους
και καλό ξεκίνημα καρντάσια ;-)

nahames nakanamoko είπε...

σουπερ πολυ καλη ιδεα!

μερσι Τερτουλ!

itelli είπε...

Μπράβο, καλως ήλθα!

Τερτούλι σ'ευχαριστώ. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να κρατήσω το επίπεδο ψηλά, κ το ενδιαφέρον αμείωτο.

Ιωάννης Πρωτονοτάριος είπε...

κι εγώ θέλω να γίνω συντάκτης. Έχω ήδη πολύ πράμα και δεν ήξερα και τι να το κάνω

Tertuliano Máximo Afonso είπε...

Παιδιά εγώ ευχαριστώ για την αποδοχή της πρόσκλησης! Χαίρομαι που το βρήκατε ενδιαφέρον να συμμετάσχετε.

Ιωάννη Πρωτονοτάριε άφησε το mail σου σε κάποιο comment ή στείλε μου ένα mail στο nasos_a@yahοo.gr με θέμα video diary για να σου στείλω πρόσκληση για να συμμετάσχεις.

-Itelli μην ανησυχείς, σας έχω εμπιστοσύνη!
:)

Ιωάννης Πρωτονοτάριος είπε...

Ευχαριστώ για την αποδοχή. Το email μου είναι πλέον ορατό στο προφίλ μου.