Πέμπτη, 30 Ιουλίου 2009

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009

#296. Libertango

To αγαπημένο κομμάτι του Piazzolla με σκηνές από την ταινία "The Tango Lesson" της Sally Potter. Βγάζει πολύ πάθος και έχει πανέμορφες σκηνές..

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2009

#295.Is this real life?is this forever?

Κυριακή, 19 Ιουλίου 2009

#294. Blackbird raum / Hayseed Dixie

Το παρακάτω βίντεο το πρότεινε η Έφη με σχολιο στο προηγούμενο ποστ.Στο επόμενο είναι οι Hayseed Dixie που με την ίδια διάθεση διασκευάζουν Breaking The Law των Judas Priest...

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009

#293. Σιγά μην κλάψω (ή μουσικές συγγένειες #2)

Και αφού με αφορμή την συναυλία των Tiger Lilies που είδα την προηγούμενη Παρασκευή έβγαλα ένα ποστ με μια μουσική συγγένεια αυτών με τον Klaus Nomi, σήμερα, με αφορμή την αυριανή συναυλία του Αγγελάκα και των Επισκεπτών (ένα από τα καλύτερα ελληνικά σχήματα του σήμερα) που εννοείται θα πάω για μια ακόμη φορά, ας δούμε μια ακόμη...(Και με την ευκαρία, σε περίπτωση δηλητηρίασης για να προκαλέσετε εμετό πατήστε εδώ...)

Τρίτη, 7 Ιουλίου 2009

#292...

Σάββατο, 4 Ιουλίου 2009

#291.:Tiger Lillies / Klaus Nomi

Μόλις γύρισα από την εκπληκτική παράσταση των Tiger Lilies "Freakshow", την τελευταία από τις τρεις στην Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, και γοητευμένος (εκτός των πολλών άλλων) από την εξαιρετική γκροτέσκα οπερατική ερμηνεία του τραγουδιστή και συνθέτη του συγκροτήματος Martyn Jacques, όπως και από την έκταση της φωνής του, μου ήρθε στο μυαλό μια μουσική συγγένεια αυτή με τον γερμανό τραγουδιστή Klaus Nomi (ο οποίος, ως γνωστόν, πέθανε από Aids το 1983). Έτσι, σκέφτηκα να παραθέσω δυο αντίστοιχα βίντεο.